Monday, October 19, 2009

lega..

alhamdulillah..
makin lega sikit..
tanggungjawab dah semakin berkurangan..
design tunggu masa untuk final submission..
juz upgrade apa yang patut..
mslhnya apa yang patut?
aku rasa sume x patut..
design sem ni mmg aku perform biasa2 je..
aku rasa bukan biasa.. x biasa kot
entah
tu je kot yg mampu aku cakap..
xpe.. belajar daripada kesilapan.. sem depan ada lg..
huhu.. yg penting enjoy!!
ok lupakan design kejap..
sekejap je.. bukan selamanya. haha

satu lagi yg melegakan..
festari makum 2009
alhamdulillah..
abis jugak..
tahun ni ukm tuan rumah..
event 16-17 hb
ok la
walaupon x mndapat johan..
sekadar mendapat tempat kedua dah kira bermakna jugak..
penat lelah blatih.. sampai kadang2 mengabaikan tanggungjawab terhadap pelajaran especially design.. akhirnya berbayar jugak..
congratez to all aadyamaatrianzzz.. korg memang best!!
byk benda yang aku belajar sepanjang join event ni..
x dpt nak menggambarkannya bagaimana..
kalau lah hati boleh berkata2..
gambar pon xde.. juz tumpang kat kamera org lain je..
tengokla nanti kalau dpt amik akan di uploadkan.. insyaallah..
x sabar menanti next event.. feskum
insyaallah kalau xde aral melintang.. akan join zapin pulak.. event bulan 12..
doakan moga2 ukm di anugerahkan juga kemanisan kejayaan sepanjang event tu.. insyaallah..

huhu..
festari dah abis.. design pon hampir habis..
assignment.. ada la sikit2 yg berbaki.. insyaallah akan cuba di selesaikan secepat mungkin..
mungkinkah..
kemudian dh boleh fokus final exam.. moga2 boleh skor yg terbaik utk final.. insyaallah..

hmm.. kadang2,
bila fikir balik, memang betol
masa tersangat la cepat berlalu..
memang kalau nk kejar semua.. kita x kan terkejar.. kita kena kejar mana yg patut je
mana yg di rasakan perlu
mana yg di rasakan penting
mana yang di rasakan memberi makna pada kehidupan kita
x salah mengejar sesuatu yang bukan keperluan utama, tetapi kdg kala kita kena menilai semula kepentingan tersebut, samada menyusahkan atau tak.

ok.. dh kering idea..
maklumla dh lama x update blog..
internet plak slow, n byk sgt prob tenet kat kolej.. tambah plak bz lately
k cau nak buat keje lain plak..
=P