Thursday, April 7, 2011

-FELO-



heeeee..
terdiam aku. muka merah padam. malu pon ada.
camne tu? entah. hoho

aku malu bila ketua Felo kolej aku ofer aku jadi felo kebudayaan. sebab aku sambung master katanya. so dia nk aku tengok2kan kebudayaan kolej. aiyaa.
MySpace
aku malu sekali lagi
(padahal dlm hati.. dh berbunga2 orang ofer kadi felo)
sebab aku nk free semua benda. xnk bayar duit stay kolej. jadi felo bleh dapat umah free. so suka suki laki mak aku lah nk jadikan umah tu watpe.. silap2 ari bulan sampai aku kawin pon aku dok kat umah free tu. xyah pkir nk beli rumah baru. hehehe. sadis.


sentap dengan soalan membe2 sebelum ni.
"sampai bila ko nk duk kat UKM tu? xnk try kluar ke?"
MySpace
down
"aha.. maybe aku nk stay sini sampai aku jadi NC UKM. leh?"
cuba cool kan balik diri.


suka ahh.. haha. lgpon perancangan aku nk wat master, so klu jd felo xyah pening2 pkirkan yuran kolej. nk kena angkut pindah brg pon xyah pkir. weee~ statik kat satu umah. elaun pon dapat. hehe. mmg aku aku keje nk free je sume. wat keje pemalas.

mampu ke aku jadi felo nih... hehe jangan rosakkan budak2 junior sudahlah (padahal master aku pon dh ke laut haha)~





gaya pon macam budak2 ada hati nk jadi org besar (felo) hoho XD



0 buat kecoh: